Soundtrackomslaget i större format


Jackson Rathbone tackar sina 25 millioner Facebookfans



Proving ya, hihi.

[via]

Taylor Lautner på Late Night with Jimmy Fallon








[via]

Breaking Dawn-soundtracket

Som jag tidigare berättat är Bruno Mars med låten It Will Rain med på Breaking Dawn part 1:s soundtrack och idag släpptes låten! Inte Brunos bästa enligt mig, men ändå väldigt bra. 




Jag antar att de flesta är intresserade av resten av soundtracket också. Jag har en glad nyhet för er - det släpptes igår!



The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 [Regular Edition] (Den vanliga utgåvan/Originalutgåvan)
01 End Tapes – The Joy Formidable
02 Love Will Take You – Angus & Julia Stone
03 It Will Rain – Bruno Mars
04 Turning Page – Sleeping At Last
05 From Now On – The Features
06 A Thousand Years – Christina Perri
07 Neighbors – Theophilus London
08 I Didn’t Mean It – The Belle Brigade
09 Sister Rosetta (2011 Version) – Noisettes
10 Northern Lights – Cider Sky
11 Flightless Bird, American Mouth (Wedding Version) – Iron & Wine
12 Requiem On Water – Imperial Mammoth
13 Cold – Aqualung & Lucy Schwartz
14 Llovera – Mia Maestro
15 Love Death Birth – Carter Burwell

Nedan är även en Deluxeversion. Det albumet har fyra extralåtar.

The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 [Deluxe Edition]

01 End Tapes – By The Joy Formidable
02 Love Will Take You – By Angus & Julia Stone
03 It Will Rain – By Bruno Mars
04 Turning Page – By Sleeping At Last
05 From Now On – By The Features
06 A Thousand Years – By Christina Perri
07 Neighbors – By Theophilus London
08 I Didn’t Mean It – By The Belle Brigade
09 Sister Rosetta (2011 Version) – By Noisettes
10 Northern Lights – By Cider Sky
11 Flightless Bird, American Mouth (Wedding Version) – By Iron & Wine
12 Requiem On Water – By Imperial Mammoth
13 Cold – By Aqualung & Lucy Schwartz
14 Llovera – By Mia Maestro
15 Love Death Birth – By Carter Burwell
16 Like A Drug (Bonus Track) – By Hard-Fi
17 Turning Page (Instrumental) – By Sleeping At Last
18 Eclipse (All Yours) [Bonus Track] – By Kevin Teasley
19 It Will Rain – By Bruno Mars [Edit]

Vad tycker ni? Musiken är ju en av de viktigaste sakerna i filmer och jag har alltid tyckt att Twilightsagan har fantastiska soundtracks. Jag har har höga förväntningar och förhoppningar om Breaking Dawn!

[via]


Hundägare

Om ni undrar varför bloggen inte uppdateras lika flitigt och ofta som förut beror det på att jag alldeles nyss fått tillskott i familjen - en hundvalp. Leah, som hon heter, måste tas hand om ordentligt de första månaderna och jag prioriterar såklart henne högre än bloggen.

Bloggen lever fortfarande kvar och ni kommer att få mycket uinformation och spoilers från Breaking Dawn, så det blir inga större förändringar. Hoppas ni förstår och att ni ändå ser till att följa mig. :)

Jag lägger in en video då jag, pappa, min syster och mina släktingar var hos min faster i Skåne. Det är deras hund Freja som är mamma till småttingarna. I nuläget sitter vi hemma och myser med vår svartvita pälsboll!


Bruno Mars på Breaking Dawn part 1 soundtrack

Nu har det bekräftats att sångaren Bruno Mars ska ha med en låt som heter It Will Rain Breaking Dawn part 1:s soundtrack. För mig är det här en glad överraskning eftersom Mars är en av mina favoritsångare!

tisdag den 27 september släpps låten på iTunes (och antagligen Spotify) så glöm för sjutton inte bort att hålla ögon och öron öppna!

Den 26 september, imorgon alltså, kommer vi att få reda på resten av artisterna och låtarna som finns med på soundtracket. Spännande!


Mars says that ”the ‘Twilight’ movies for me (are) a love story. But it’s a dark love story. And I think the best way to describe the song is: it’s the darker side of love. I think that pretty much sums it up."

”It Will Rain” ”started off with me and the guitar,” Mars says, ”and I just had this melody in my head and basically laid it down after I saw the film.”

Lucky Mars got to see ”most of the movie” so he ”could catch the vibe and feel where they were going with it.” But, he doesn’t know (or won’t divulge) where the song will be heard in the film itself. ”I have no idea! As long as it’s not after the credits. I hope it’s in a good (scene)!"

Mars says that ”It Will Rain” is intended just for the ”Twilight Saga: Breaking Dawn” soundtrack and not for his own on-the-horizon second album. ”I personally think if I did this for the ‘Twilight’ soundtrack, then this is for the ‘Twilight’ soundtrack,” he says. ”This is not for my album.”


[via]

Popcornkartong

Nu har det släppts en bild på vad som ser ut som en popcornkartong... Håll utkik efter dem i din biograf!



Nu har Breaking Dawn-yran äntligen kommit! Så här nära premiären släpps många bilder, klipp, spoilers och prylar som de flesta av oss älskar. Så passa på att njuta - det här är ju den sista innan-premiären-hysterien vi kommer att få uppleva inom Twilightsagan!

[via]

Åldersgräns för Breaking Dawn

Nu är åldersgränsen för Breaking Dawn part 1 bestämd i USA: Du måste vara 13 för att få se den på bio där. Här i Sverige har det dock inte bestämts än - men jag hoppas att den blir samma eller möjligtvis lägre. Jag är nämligen 13, haha.

Anledning:
This rating is based on ”disturbing images, violence, sexuality/partial nudity and some thematic elements”* according to the MPAA label, so presumably they found a way to film some of the more controversial aspects of Stephenie Meyers’ final book in a way that didn’t get the movie a deadly R-rating."

Nu får vi hålla tummarna för att de som bestämmer åldersgränsen i Sverige inte är alltför petig!


[via]

Breaking Dawn: Illustrated Movie Companion

Boken Breaking Dawn: Illustrated Movie Companion - som är fullspäckad med information och bilder om och från Breaking Dawn - släpps den 13 december i USA. Vi i Sverige får kanske vänta lite längre, men man kan ju alltid hoppas på att butiker som CDON får in den så snabbt som möjligt!

Bokens omslag ser ut så här.



Här är även en ny Breaking Dawn-banner.


[via]


Ashley Greene i Instyle Hair



Klicka på följande bilder för att se dem i större format.

   
  
 
[via]


Billy Burke twittrar om Charlies gråt i Breaking Dawn-trailern


[via]


Grattis Christian och Maggie!

Idag fyller både Christian Serratos (Angela) och Maggie Grace (Irina i BD) år!


Supermodellika Christian fyller 21 år.


Maggie fyller idag hela 28 år - men jag måste säga att hon fortfarande ser ut att vara tjugo! Kanske känner någon igen henne från den (underbart spännande) tv-serien Lost som gick på TV för ett tag sedan?

Stort grattis till er båda, tjejer!

TwiDay på bio: Se alla fyra filmerna

SF och Nordisk Film kommer åter igen anordna en slags maratonvisning av Twilight, New Moon, Eclipse och även Breaking Dawn. Detta kommer att äga rum den 15 november på några utvalda biografer i Sverige.

Eftersom åldersgränsen på Twilight är 15 kommer även denna maratonvisning ha femtonårsgräns. Jag, som är 13, kommer alltså inte kunna gå och jag förstår verkligen hur irriterade ni under 15 måste vara eftersom jag känner samma irritation själv. Klart att trettonåringar klarar att se på när James knäcker ben på Bella!



SF:s Bioklubbsmedlemmar kommer att kunna boka biljetter onsdagen den 19 oktober och för övriga den 20:e. Du kan genom att skriva in din e-mailadress eller ditt telefonnummer få en påminnelse om när biljetterna släpps. Klicka här för att ordna det eller för att läsa mer om TwiDay.
 Biljetterna kostar hela 295 kronor, men då ingår en liten popcorn och läsk och ännu en lättare måltid i den första pausen.

Så här skriver SF på sin hemsida:
TWIDAY
Inför Världspremiären av The Twilight Saga: Breaking Dawn arrangerar SF Bio och Nordisk Film TWIDAY tisdagen den 15 november.
TWIDAY är en maratonvisning av de tre tidigare Twilightfilmerna och den allra första visningen av Breaking Dawn, den fjärde och näst sista delen av Twilightsagan.
TWIDAY startar kl 15.30 den 15 november, Breaking Dawn visas vid midnatt."

TwiDay kommer att visas i detta städer och biografer.

- Gävle
- Göteborg (Filmstaden Bergakungen och Biopalatset)
- Helsingborg
- Jönköping
- Karlstad
- Linköping
- Luleå
- Lund
- Malmö
- Norrköping
- Stockholm (Filmstaden Sergel, Filmstaden Heron, Filmstaden Söder, Filmstaden Vällingby, Filmstaden Camera, Filmstaden Grand på Lidingö, Filmstaden Sickla, Filmstaden Kista och Park)
- Sundsvall
- Umeå
- Uppsala
- Västerås
- Växjö
- Örebro


TÄVLA OM BILJETTER TILL TWIDAY MED KARAMELLKUNGEN!
Karamellkungen kan genom ett unikt samarbete med Nordisk Film erbjuda sina konsumenter att vinna biljetter till den exklusiva TWIDAY som tar plats runt om i landet i samband med premiären av The Twilight Saga: Breaking Dawn part 1.

Köp 500 g godis från Karamellkungen eller Godisprinsen och skicka in tävlingstalongen tillsammans med kvitto och motivering.

10 lyckliga vinnare får 

2 biljetter var.

För kompletta tävlingsregler, hämta talongen i din närmaste ICA, COOP, VI, Sabis- butik."

Se även candyking.com för mer information.







[via 1, via 2]


Kristen Stewart på Mulberry-modevisning i London

Den 18 september befann sig Kristen Stewart på en Mulberry-modevisning i London. Jag tror att jag aldrig har sett Kristen så här snygg! Hon har verkligen hittat sin hårfärg och klänningen - som enligt mig inte är den vackraste, men ändå mycket fin och simpel - passar i det här fallet utmärkt till både skorna och ansiktet.






Med supermodellen Kate Moss.




På efterfesten var Kristen om möjligt ännu snyggare! Vad tycker ni?



Vill du se fler bilder? Klicka då här eller här.


[via]

Taylor Lautner på Abduction-premiär i Los Angeles

Den 15 september befanns ig Taylor Lautner i L.A. för premiären av Abduction.





I denna intervju berättar Taylor att han tycker att Breaking Dawn är den bästa filmen i Twilightserien samt vilka scener från Abduction som var hans favoriter.


[via]

Dagens bild

BooBoo Stewart och hans syster Fivel på The Pampered Chef At Kari Feinstein Primetime Emmy Awards Style Louge The Mondrian Hotel- Day 1.

Nya bilder från Abduction

[via]

Nytt Abduction-klipp+ Taylor Lautner på Despierta America




[via]

"As long as be both shall live."

 


[via]

Camelotpremiär

Jag har skrivit en del om tv 6-serien Camelot här på bloggen förut, men för er som är intresserade tänkte jag göra ännu ett inlägg med information om serien.



I Camelot finns en skådespelare vi känner igen: Jamie Campbell Bower, våran Caius. Tv-serien har premiär imorgon, den 16 september, i kanal sex och kommer att visas varje fredag från och med då klockan 22:00 tills säsongen är över. Sedan får man ju alltid hoppas på en andra säsong!



Synopsis från TV6.se:
Efter kung Uthers död får trollkarlen Merlin visioner om en mörk framtid. Han installerar den unge och impulsive Arthur – Uthers okände son och arvtagare - på tronen. Men Arthurs hårda och illmariga halvsyster Morgan ämnar att slåss mot honom in i det sista."



Vad säger ni? Är det någon som kommer titta på premiären? För egen del blir det ett kanske. Hade planerat att titta på Harry Potter and the Prisoner of Azkaban vid den tiden i morgon, faktiskt.

För mer information, se tv 6 hemsida.


Anna Kendrick på Jay Leno Show

Anna Kendrick gästade den fantastiskt roliga Jay Leno, framför allt för att prata om och promota sin nysläppta film 50/50 där hon spelar den cancersjuke huvudrollens terapist. Hon talar även om Twilight.






Här är även trailern till 50/50 för er som inte har sett den.


[via]

Dagens bild


Systrarna Fanning på Mercedes Benz Fashion Week.

Stillbilder från Breaking Dawn-trailern

Har du inte sett Breaking Dawn-trailern än? Se den här.

OBS!
Innehåller spoilers från Breaking Dawn part 1.

Jag tycker om stillbilder eftersom man då kan titta lite närmare på detaljer som man inte fångade upp visuellt. Vad tycker ni?

http://robsessed.com.br/wp-content/uploads/2011/09/31.jpg














Sminkningen är fantastisk! Det ser verkligen verkligt ut.





















Jag lade inte upp alla 35 bilder, utan bara de jag tyckte var mest intressanta. Se resten här.


Nya bilder från Breaking Dawn: Jacob, Leah och Seth

Det ska bli roligt att få se mer av Julia Jones (Leah) och BooBoo Stewart (Seth) i Breaking Dawn. Av att döma från den lilla stund Julia/Leah fick i Eclipse tycker jag att hon verkar vara en väldigt begåvad skådespelerska. Men det är ju inte mycket att utgå ifrån, förstås.








[via]

TwiSkratt: gif-serie



 
 
 
[via]

Kristen som 11-åring och Robert vid inspelningen av Harry Potter

Access Hollywood har rotat i sitt arkiv och hittat intervjuer med en 11-årig Kristen Stewart när filmen Panic Room precis hade släppts och en skrattande Robert Pattinson vid inspelningen av Harry Potter and the Goblet of Fire.

Är det någon mer än jag som tycker att Kristen ser ut, beter sig och pratar på samma sätt som hon gör nu för tiden? Jag är dock glad att hon bytt frisyr!


[via]

NÄR VI ÄNDÅ PRATAR HARRY POTTER...
... vad tycker ni om Harry Potter-serien? Är den bättre än Twilight eller tvärtom? Själv tycker jag att båda är lika bra, men det är svårt att avgöra eftersom de är så olika. Ibland lutar jag faktiskt åt Harry Potter-hållet. Dock kan jag mycket mer om Twilight än om Harry Potter (även om jag inte kan så lite om det heller...) eftersom jag drivit Twilight i blodet i över ett år och varit så galet inne i Twilightvärlden. Så vad tycker ni?
Harry Potter, Twilight eller båda?

Den officiella Breaking Dawn-trailern

Äntligen! Jag skrev i ett inlägg imorse att jag skulle återkomma med trailern i eftermiddag - och det är just vad jag har gjort! Vad tycker ni om den? Den kunde inte blivit mer spännande och lagom avslöjande enligt mig!


Breaking Dawn-trailern

Jag tänkte lägga upp den nu på morgonen, men när jag försökte att titta på den (samt bädda in den) stod det att den var otillgänglig. Det här är inget att oroa sig för, då det alltid kommer upp på Youtube. Men det skulle ju varit roligt att få se den så tidigt som möjligt

Jag återkommer i eftermiddag och då kommer jag deifinitivt ha trailern med mig!


Dagens bild


Ny outtake på Nikki Reed.

Nytt Abduction-klipp

Taylor Lautners Abduction har premiär i Sverige den 7 oktober och i USA den 23 september.


Breaking Dawn-postern i högre kvalitet + den officiella Breaking Dawn-trailern

Kom ni ihåg de två Breaking Dawn-posters som släpptes på Yahoo Movies? Nu har Bella- och Edwardpostern kommit i högre kvalitet och utan Breaking Dawn-loggan! Se postern i full storlek genom att klicka här.




Den officiella Breaking Dawn-trailern
släpps idag online på Yahoo Movies! kl. 07:30 PM (amerikansk tid) vilket i svensk tid är klockan 01:30. Jag kommer inte att vara uppe för att direkt lägga upp den, men om jag hinner gör jag det imorgon bitti. Ha tålamod!


[via]

Grattis mor och dotter!

Idag firar Bella Cullen tekniskt sett sin tjugofjärde födelsedag! Stort grattis!

Vi får även säga grattis till Renesmee Cullen som i förrgår, den 11 september, fyllde fem år!


Fanmade mor- och dotterbild.

Höggravid Bryce Dallas Howard på premiären av Restless



loading

loading


Breaking Dawn-poster och Robert Pattinson-artikel i Julia

I det nyaste Julia-numret kan man bl.a. hitta en Breaking Dawn-poster och en artikel om Robert Pattinson. Finns ute i butik nu!




Postern.

[via]

Dakota Fanning och Ashley Greene på Fashion Night out

loading

loading


[via]

Ny bild från Abduction


[via]

Dagens bild


En helt nysläppt Breaking Dawn part 1-bild som nyligen lades ut på MTV.com!

De två Breaking Dawn-posters som släpptes på Yahoo Movies

Kommer ni ihåg att jag talade om att två nya Breaking Dawn-posters skulle släppas igår? Då fick vi ju bara se den här lilla smygtitten:



Men nu har de båda släppts! Vackra, eller hur?




[via]

Smygtitt på den officiella Breaking Dawn-trailern!

Wow, wow och åter igen wow! Här är en 16 sekunder lång smygtitt på den officiella Breaking Dawn part 1-trailern som släpps på tisdag den 13 september.
Come back Tuesday, Sept. 13 at 7:30pm ET/4:30pm PT for the exclusive trailer premiere."

Smygtitten visades först på Yahoo Movies.


[via]

Backstage-video: Taylor Lautner för Seventeen Magazine

I ett tidigare inlägg skrev jag om att Taylor Lautner är med i Seventeen Magazines Oktoberutgåva. Nu har jag även hittat en backstage-video.




[via]

Kellan Lutz i GQ Magazine

I det senaste numret av den australiensiska tidningen GQ Magazine hittar man självaste Kellan Lutz!
Du kan se mer bilder samt läsa artikeln på GQ:s hemsida.






[via]

Breaking Dawn part 1 - Fan Convention

Precis som när Twilight, New Moon och Eclipse släpptes kommer det för Breaking Dawn part 1 att anordnas ett Fan Convention i Los Angeles fjorton dagar innan den amerikanska premiären (18 nov). Vilka länder skådespelarna kommer att besöka får vi veta snart!
Friday evening, November 4th, through
Sunday morning, November 6th, 2011

The Hyatt Regency Century Plaza
2025 Avenue of the Stars
Los Angeles, California, 90067"


[via]


Två nya posters från Breaking Dawn släpps senare idag

Två alldeles nya teaser posters kommer idag att visas på Yahoo Movies! I och med att tre teaser posters (räknat med de vi kommer att få se senare) bör den officiella postern snart släppas.

En fin smygtitt...


[via]


Dagens bild


Maggie Grace 2009.


Ny bild från Breaking Dawn

Av någon anledning kan jag inte ladda upp bilden här. Klicka HÄR för att se den istället.


Ny bild från Abduction


[via]

Taylor Lautner i Seventeen Magazine







Klicka på bilderna nedan för att se dem i större format.

  
  
[via]


Taylor Lautner i Total Film Magazine

Klicka på bilderna för att se dem i större format!

    
   
[via]

Nysläppta bilder från Ashley Greenes photoshoot 2009

År 2009 gjorde Ashley Greene en photoshoot med fotografen Carlos Armando. Nu har Carlos släppt bilder från photoshooten som vi inte sett förr!





 


Så otroligt älvlik. Särskilt på den andra bilden.

[via]

Två nya stills från Abduction




[via]


TwiSkratt


[via]

Bryce Dallas Howard för Kate Spade






[via]

Abductions soundtrack



1. To Be Loved – Train
2. Come On Get It – Lenny Kravitz
3. Heart Attack – Raphael Saadiq
4. Twist My Memory – Oh Land
5. Under My Skin – Hot Bodies In Motion
6. Blame It On The Boom Boom – Black Stone Cherry
7. The Witness – Blaqk Audio
8. #1 Nite – Cobra Starship
9. Good Girl- Alexis Jordan
10. Novocaine Lips – Matthew Koma
11. DJ Love Song – Superstar Shyra
12. The Chorus – Donora
13. Loving You Tonight – Andrew Allen
14. Abduction Suite – Edward Shearmur

Psst... Jag kommer meddela er när biljetterna till Abduction släpps, så oroa er inte!


[via]

TwiSkratt: Taylor Lautner ringer upp ett fan

Som ni vet har Taylor Lautner varit på besök i Australien för att promota filmen Abduction (premiär i Sverige den 7 okt). När han var där passade han även på att - med hjälp av radioprogrammet Gotcha Call - "busringa" ett fan.

Jag rekommenderar er att lyssna! Jag fick mig ett gott skratt. Klicka här för att lyssna på Taylors busringning.

Rabbit_Gotcha_Call_Taylor_Lautner
[via]


Dagens bild

6104220237_6e9cdfe26e_z
Bella och Edwards bröllopsinbjudan (från Breaking Dawn-kalendern).

Nya bilder från Breaking Dawn-kalendern

Breaking Dawn 6104220937 a56d344aeb z 600x538 More Photos From The Breaking Dawn Part 1 Calendar alice cullen

316566_253549028011651_100000696667944_825060_3912269_n

6104763986_09be986beb_z

6104219375_67c4344995_z

6104218771_319324cf28_z

6104220015_c14f4c913a_z
Usch, tycker att Edward/Robert ser riktigt gammal ut på den här bilden! Sminket var inte det bästa.
Ser jag dåligt, eller har han faktiskt
bruna ögon på bilden?

[via, källa]

Kristen Stewart i Marcus Fosters musikvideo

Kristen Stewart har faktiskt medverkat i Marcus Fosters (en mycket god vän till Robert Pattinson, för övrigt) musikvideo för låten I Was Broken.



Även Pattinson har sjungit låten. Lyssna på den och skriv sedan i kommentarsfältet vem ni tyckte sjöng den bäst.
Själv tycker jag att Marcus är en aning mer erfaren. Men Roberts röst var verkligen fin i början och i slutet! Hans röst passar bäst i lugna låtar, enligt mig. Då kan den bli riktigt sövande.


[källa]

Nytt från Abduction

loading


[via]

Dagens bild


Ny bild från Abduction (premiär i Sverige 7 okt) med Taylor Lautner och Lily Collins.


Taylor Lautner på VMAN-omslag

Nästa nummer av tidningen VMAN kommer prydas av Taylor Lautner. I tidningen kommer det även finnas en intervju. Här är ett utdrag från den:
Opening up about what it was like to be so immersed in the 'Twilight' world, he tells VMAN that it was his fellow cast members who made it all okay.

'It was really helpful that all of us were going through the same thing at the same time,' he said. 'I think if we didn’t have that sort of relationship it would have been tough. It would have felt pretty lonely. Because when you’re filming for these ‘Breaking Dawn’ movies—we were filming for seven months—and if you’re there alone the whole time, even with the cast members, like on a day off, or on weekends, you’d go nuts.'"









Läs mer på Hollywood Crush @ MTV.com.

[via]

RSS 2.0