TwiDay på bio: Se alla fyra filmerna

SF och Nordisk Film kommer åter igen anordna en slags maratonvisning av Twilight, New Moon, Eclipse och även Breaking Dawn. Detta kommer att äga rum den 15 november på några utvalda biografer i Sverige.

Eftersom åldersgränsen på Twilight är 15 kommer även denna maratonvisning ha femtonårsgräns. Jag, som är 13, kommer alltså inte kunna gå och jag förstår verkligen hur irriterade ni under 15 måste vara eftersom jag känner samma irritation själv. Klart att trettonåringar klarar att se på när James knäcker ben på Bella!



SF:s Bioklubbsmedlemmar kommer att kunna boka biljetter onsdagen den 19 oktober och för övriga den 20:e. Du kan genom att skriva in din e-mailadress eller ditt telefonnummer få en påminnelse om när biljetterna släpps. Klicka här för att ordna det eller för att läsa mer om TwiDay.
 Biljetterna kostar hela 295 kronor, men då ingår en liten popcorn och läsk och ännu en lättare måltid i den första pausen.

Så här skriver SF på sin hemsida:
TWIDAY
Inför Världspremiären av The Twilight Saga: Breaking Dawn arrangerar SF Bio och Nordisk Film TWIDAY tisdagen den 15 november.
TWIDAY är en maratonvisning av de tre tidigare Twilightfilmerna och den allra första visningen av Breaking Dawn, den fjärde och näst sista delen av Twilightsagan.
TWIDAY startar kl 15.30 den 15 november, Breaking Dawn visas vid midnatt."

TwiDay kommer att visas i detta städer och biografer.

- Gävle
- Göteborg (Filmstaden Bergakungen och Biopalatset)
- Helsingborg
- Jönköping
- Karlstad
- Linköping
- Luleå
- Lund
- Malmö
- Norrköping
- Stockholm (Filmstaden Sergel, Filmstaden Heron, Filmstaden Söder, Filmstaden Vällingby, Filmstaden Camera, Filmstaden Grand på Lidingö, Filmstaden Sickla, Filmstaden Kista och Park)
- Sundsvall
- Umeå
- Uppsala
- Västerås
- Växjö
- Örebro


TÄVLA OM BILJETTER TILL TWIDAY MED KARAMELLKUNGEN!
Karamellkungen kan genom ett unikt samarbete med Nordisk Film erbjuda sina konsumenter att vinna biljetter till den exklusiva TWIDAY som tar plats runt om i landet i samband med premiären av The Twilight Saga: Breaking Dawn part 1.

Köp 500 g godis från Karamellkungen eller Godisprinsen och skicka in tävlingstalongen tillsammans med kvitto och motivering.

10 lyckliga vinnare får 

2 biljetter var.

För kompletta tävlingsregler, hämta talongen i din närmaste ICA, COOP, VI, Sabis- butik."

Se även candyking.com för mer information.







[via 1, via 2]


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0